Vacature Teamlead Marketing

 We staan in Nederland voor een enorme uitdaging: in 2050 moet het energiesysteem bijna helemaal duurzaam en CO2 neutraal zijn. Zin om daaraan mee te werken?

De afdeling Marketing is volop in ontwikkeling. De afdeling houdt zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe concepten, het versterken van het Inventumbrand en het vormgeven van de marketingstrategie. We zijn op zoek naar een ervaren marketeer die een topteam om zich heen verzamelt om ons portfolio naar de juiste marktbenadering te vertalen. Iets voor jou? Onze nieuwste innovatie wacht op jouw ideeën!

Kiezen voor Inventum?

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf.

Wat ga je doen?

Als Senior Marketeer en Teamlead bij Inventum ben je verantwoordelijk voor het opstellen van marketingplannen op elk niveau, van strategisch tot operationeel. Om deze plannen uit te voeren, zoek je de juiste mensen om je heen en in je netwerk. Van partnerships afsluiten tot aan projectplannen opstellen ten behoeve van de branding. De marketingplannen die je opstelt, onderbouw je met cijfers vanuit marktanalyse en -onderzoek. Je volgt daartoe de laatste marketingontwikkelingen op het gebied van de energietransitie en duurzame warmtebronnen. Je vertaalt je inzichten naar activiteiten en je fungeert als projectleider in de productmarketing. Naast alle plannenmakerij ben je ook een echte doener waarbij je het leuk vindt om je ook bezig te houden met de operationele kant van marketing.

Wie ben jij?

Jij wordt gemotiveerd door het kunnen uitvoeren van het hele spectrum binnen het werkveld van marketing en communicatie. Je hebt ruime ervaring in een allround marketingrol, maar zeker ook in het neerzetten van marketingstrategieën. Dat wordt ondersteund door een hbo-diploma richting (marketing)communicatie en/of aanvullende opleidingen zoals NIIMA A/B.
Je hebt een hands-on mentaliteit, je bent in staat om snel van denken naar doen te schakelen en je bent in staat om als projectleider planningen te bewaken. Je hebt veel affiniteit met duurzaam verwarmen en de energietransitie en bij voorkeur in deze branche ervaring opgedaan in een soortgelijke rol. Je beheerst zowel Nederlands als Engels goed in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische fulltime baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde en we bieden je een marktconform salaris van rond € 5.250,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Solliciteer via LinkedIn of voor meer informatie neem je contact op met Nicole Metsemakers, Manager HR, via telefoonnummer 030 – 274 84 84.

 

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.