Totaaloplossing: StralendWARM

StralendWARM is een klimaatconcept, ontwikkeld door Movair, Henrad/Stelrad en Inventum. Het wekt warmte op met hernieuwbare energie op de meest efficiƫnte manier. Het gebruikt de ventilatielucht uit de woning en maakt er warmte en warm tapwater mee. De verse lucht stroomt onzichtbaar gefilterd de woning in. Een energiezuinige radiator zorgt ervoor dat de verse lucht verwarmd binnenkomt.

Zo kan samenwerken werken

De Ecolution ventilatiewarmtepomp van Inventum is de energetische superieure opwekker van warmte en warm tapwater. Movair is verantwoordelijk voor de ventilerende onderdorpel die onzichtbaar en stil gefilterde verse buitenlucht de woning in laat stromen. Door de Henrad/Stelrad Ecoradiatoren wordt deze lucht voorverwarmd de ruimte ingebracht.

Gezond en comfortabel wonen

Het resultaat: een gezond en comfortabel klimaat voorzien van stralingswarmte. Inzetbaar voor hybride oplossingen en als all-electric voor EPC-neutrale en NoM-woningen met de hoogste energieprestatie.

Voordelen StralendWARM

  • Systeemoplossing voor woningbouw
  • Hernieuwbare energie met warmtewinst
  • Aangename en behaaglijke stralingswarmte
  • Verse luchttoevoer zonder koudeval
  • Hoge energieprestatie

Duurzame totaaloplossingen

StralendWARM is een van onze totaaloplossingen. We lopen voorop als het gaat om innovatieve ventilatie- en warmwatersystemen die veiligheid, comfort, lange levensduur en lage energiekosten op een unieke manier weten te combineren. Exact weten wat onze klanten nodig hebben om samen met ons energiebesparende, duurzame totaaloplossingen te bieden, is wat ons elke dag opnieuw drijft. Al meer dan 100 jaar.

Benieuwd of we ook voor jouw project een totaaloplossing kunnen bieden? Vraag het gerust, we denken graag met je mee.