Totaaloplossing: StralendWARM

Een gezond binnenklimaat op de meest efficiƫnte manier? Dat is de totaaloplossing StralendWARM, een klimaatconcept ontwikkeld door Movair, Henrad/Stelrad en Inventum. Dit concept wekt warmte op met hernieuwbare energie op de meest efficiƫnte manier. De energie uit de ventilatielucht uit de woning wordt vervolgens herbruikt voor verwarming en voor warm tapwater. En verse lucht stroomt onzichtbaar gefilterd de woning in, waarbij een energiezuinige radiator ervoor zorgt dat de verse lucht verwarmd de woning binnenkomt.

Zo kan samenwerken werken

De Modul-AIR van Inventum is de opwekker van warmte en warm tapwater. Movair is daarbij verantwoordelijk voor de ventilerende onderdorpel die onzichtbaar en stil gefilterde verse buitenlucht de woning in laat stromen. Door middel van de Henrad/Stelrad Ecoradiatoren wordt deze lucht voorverwarmd de ruimte ingebracht.

Gezond en comfortabel wonen

Het resultaat: een gezond en comfortabel binnenklimaat. Inzetbaar voor zowel hybride oplossingen en all-electric als voor EPC-neutrale en NOM-woningen met de hoogste energieprestatie.

Voordelen StralendWARM

  • Systeemoplossing voor woningbouw
  • Hernieuwbare energie met warmtewinst
  • Aangename en behaaglijke stralingswarmte
  • Verse luchttoevoer zonder koudeval
  • Hoge energieprestatie
  • Voor hybride en all-electric oplossingen
  • Totaaloplossing

Duurzame totaaloplossingen

Het StralendWARM concept is een van de totaaloplossingen van Inventum. We lopen voorop als het gaat om innovatieve ventilatie- en warmwatersystemen die zowel veiligheid, als comfort, lange levensduur en lage energiekosten op een unieke manier weten te combineren. Exact weten wat onze klanten nodig hebben om samen met ons energiebesparende, duurzame totaaloplossingen te bieden, is wat ons elke dag opnieuw drijft. Al meer dan 100 jaar.

Benieuwd of we ook voor jouw project een totaaloplossing kunnen bieden? Neem contact met ons op.