Vacatures bij Inventum, dé warmtepomp- en boilerspecialist

Bij Inventum Technologies zijn wij regelmatig op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Onderstaand vind je onze openstaande vacatures. Klik op ‘solliciteer nu’ bij jouw vacature voor een uitgebreide omschrijving van de functie.

Enthousiast geworden van een van onze vacatures? E-mail dan jouw cv en motivatiebrief naar de afdeling HR: hr@inventum.com.

Vacatures bij Inventum Technologies
Vacature Strategic Buyer

(Strategic) Buyer

We zijn op zoek naar een inkoper die weet van aanpakken en het beste uit zichzelf weet te halen. Ben jij de inkoper die we zoeken? Solliciteer direct op de vacature (Strategic) Buyer!

Solliciteer nu!
Vacature Business Controller

Business Controller

Ben jij die adviseur die verder kijkt dan de cijfers? En vind je het optimaliseren van het proces minstens zo belangrijk als de rapportages? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven!

Solliciteer nu!
Vacature Medewerker Business Support

Medewerker Business Support

Als Medewerker Business Support weet jij alle antwoorden op vragen over levertijden, prijzen en garanties. Ook houd je overzicht in je werk en bewaak je de voortgang hiervan.

Solliciteer nu!
Vacature Productmanager Boilers

Productmanager Boilers

Als Productmanager Boilers sla je bruggen tussen afdelingen met verschillende expertises. Wij zoeken een collega met een technische en commerciële blik die daarmee Inventum laat groeien.

Solliciteer nu!
Vacature Productmanager Duurzaam

Productmanager Duurzaam

De nieuwe Productmanager Duurzaam slaat bruggen tussen afdelingen met verschillende expertises. Wij zoeken een collega met een technische en commerciële blik die daarmee Inventum laat groeien.

Solliciteer nu!
Vacature Quality Engineer

Quality Engineer

Ben jij die verbeteraar die de kwaliteit van onze processen en oplossingen verbetert en op peil houdt? Als Quality Engineer ben je gericht op continu verbeteren van deze processen en oplossingen. Ben jij die analytische, op verbetering gerichte collega die wij zoeken?

Solliciteer nu!
Vacature Technical Support Engineer

Technical Support Engineer

Als Technical Support Engineer geef je technisch advies over duurzaamheid en de toepasbaarheid van onze producten. Zie jij jezelf werken binnen een ambitieuze en gedreven organisatie en herken jij jezelf in de vacature?

Solliciteer nu!
Vacature Intern Accountmanager

Intern Accountmanager

Als Intern Accountmanager voer jij telefonisch commerciële activiteiten uit binnen deze markten om zo een grote bijdrage te leveren aan de marktpositie en de bijbehorende omzettargets van Inventum.

Solliciteer nu!