VSK-beurs-2020-inventum

Bezoek Inventum op VSK 2020

Inventum op de VSK 2020

Van 4 tot en met 7 februari 2020 vindt de VSK beurs plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens de VSK presenteren wij onze nieuwe productrange. Natuurlijk zijn ook de bestaande producten, zoals de Ecolution Modul-AIR en Spaarpomp te bezichtigen.

Meest complete ventilatiewarmtepomp

Tijdens de VSK kan je onze nieuwste innovatie komen bewonderen: de Modul-AIR Red & Blue. Deze ventilatiewarmtepomp zonder buitenunit kan verwarmen, ventileren, zorgen voor warm tapwater én actief koelen. Kom langs en wij vertellen je alles over de meest complete ventilatiewarmtepomp.

Inventum-Ecolution-tower-ventilatiewarmtepomp

Fiets voor het Leontienhuis

Inventum is ambassadeur van het Leontienhuis omdat verder kijken dan vandaag en herstellen begint bij een gezond binnenklimaat en een comfortabele leefomgeving. De bezoekers van het Leontienhuis moeten elke dag een topprestatie leveren in de strijd tegen hun ziekte. De link was voor ons daardoor snel gelegd toen we besloten om te racen met wielrenfietsen op de VSK beurs.

Op onze stand staan twee wielrenfietsen waar je tegen elkaar kunt racen. Daag jouw collega’s uit en maak kans op mooie prijzen. Wij doneren een mooi bedrag na elke rit!

Tijdens de borrel op donderdag 6 februari overhandigen Inventum en Warmteservice een cheque aan Leontien van Moorsel. Wil je weten wat het bedrag is? Kom naar onze borrel en fiets meteen mee!

Bestel je gratis toegangskaart

VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie en Inventum.

Tijdens VSK geven we  antwoorden op vragen over energietransitie en alternatieve energievormen, digitaliseringsprocessen en de inzet van de nieuwe generatie installateurs. Verder kijken dan vandaag met de producten van morgen. Op onze stand vertellen wij je er graag meer over. De koffie staat klaar.

Wanneer?

4 tot en met 7 februari 2020

Waar?

Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Standnummer: B010 – Hal 7

 

VSK-beurs-2020-inventum

Bezoek onze stand op de VSK

  1. Product introductie van de Modul-AIR Red & Blue en de Ecolution XL
  2. Dagelijks om 13.00 uur geeft Richard Verbree een kennissessie met als titel “Investeer met zekerheid in duurzaam zonder buitenunit”
  3. Zet de snelste tijd neer op onze racefiets, sponsor daarmee het Leontienhuis en maak zelf kans op mooie prijzen!

Kennissessie

Wij geven dagelijks om 13.00 uur een kennissessie met als onderwerp “Investeer met zekerheid in duurzaam zonder buitenunit”. Er zijn vele warmtepompen beschikbaar voor diverse toepassingen in de gebouwde omgeving, waar bij ventilatiewarmtepompen geen buitenunits nodig zijn. Deze zijn specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse woningbouw. Ook is er geen sprake van een desinvestering als men start met hybride en wil overschakelen naar all-electric. Meld je aan om een plekje te bemachtigen.

Richard-Verbree-vsk-beurs-2020

Waarom kiezen voor Inventum?

  1. Wij kijken verder dan vandaag en onze producten
  2. Wij kijken verder dan onze eigen ambities
  3. Kies voor zekerheid van ruim 100 jaar innovatie. Veilig en Vertrouwd. Inventum

Uitnodiging Inventum & Warmteservice borrel

Op donderdag 6 februari vanaf 15:00 uur geven wij een borrel op onze stand tijdens de VSK beurs 2020 samen met Warmteservice. Kom gezellig langs en ontdek hoe onze producten in jouw (toekomstige) projecten kunnen helpen.

VSKborrel-inventum-warmteservice-leontienhuis

Inventum ambassadeur van het Leontienhuis

Inventum kijkt verder dan haar eigen ambities. We kijken ook verder op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook daar dragen wij ons steentje bij. Want het veilige, vertrouwde comfort dat wij mensen dagelijks bieden gaat verder dan onze producten. Aansluitend op de kern van ons merk ondersteunen wij organisaties die mensen een veilige, vertrouwde omgeving bieden waar ze kunnen werken aan een duurzame oplossing om zich weer comfortabel te voelen in hun eigen lichaam. Daarom zijn wij ambassadeur van het Leontienhuis.

Leontienhuis VSK beurs 2020