Webinar “Duurzame oplossingen voor woningbouwcorporatie”

Om in 2050 energieneutraal te zijn en geen CO2 meer uit te stoten, moet een groot deel van de vastgoedvoorraad worden omgevormd. Meer dan 7 miljoen woningen gaan onder het mes en worden van het aardgas verlost.

Als woningbouwcorporatie wil je comfort en verduurzaming maximaliseren, terwijl de woonlasten voor je huurders gelijk blijven. Tijdens onze webinar “Duurzame oplossingen voor woningbouwcorporaties” nemen we je mee in duurzame oplossingen en bekijken we verschillende praktijkvoorbeelden en invalshoeken, van onder andere van gemeenten.

Aan het einde van de webinar ontvang je gratis onze whitepaper.

Wanneer?
Dinsdag 23 juni 2020

Hoelaat?
van 10:00 tot 11:00 uur

Presentator
Xavier van den Thillart

Thema
Duurzame oplossingen voor woningbouwcorporaties

Raam in woning. Meld je gratis aan voor de webinar.

Project uitgelicht: Eikenstraat in Zwolle

Van woningen die bijna gesloopt werden tot toekomstbestendige woningen die een gezond binnenklimaat hebben. Dat gebeurt in de Eikenstraat in Zwolle: in alle 28 woningen komt de Ecolution Modul-AIR.

Woningstichting Openbaar Belang stond voor een grote opgave bij de appartementen aan de Eikenstraat en Iepenstraat in Zwolle. De woningen waren gedateerd, hadden een laag energielabel en het belangrijkste: het binnenklimaat was slecht. In 2018 werden de woningen onder handen genomen, door de bouwkundige schil te isoleren en de binneninrichting en installaties te vernieuwen. Op deze manier wordt er een gezond, comfortabel en duurzaam binnenklimaat gecreëerd.

 

Eén van de sprekers uitgelicht

Xavier van den Thillart is Manager Sales Woningbouwcorporaties bij Inventum en spreker tijdens de webinar.

In zijn rol binnen Inventum helpt Xavier jou als woningbouwcorporatie bij het verduurzamen van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen.

“Nederland staat aan de vooravond van een enorm verduurzamingsoperatie, de afgelopen 20 jaar heb ik met vallen en opstaan geleerd dat DE duurzame oplossing niet bestaat. Het is vaak een scale aan oplossingen, waar het om gaat is te exploreren wat de juiste oplossing voor jou als klant is.”

Meld je nu aan!