Woningcorporaties

Duurzame oplossingen voor woningcorporaties

Tevreden huurders die comfortabel en duurzaam wonen, dankzij betaalbare, slimme oplossingen. Om dat te bereiken denken we graag met woningbouwcorporaties mee. We kijken daarbij verder dan jouw huidige wensen. Verder dan de huidige wet- en regelgeving. En verder dan de huidige technologische mogelijkheden. Zodat onze producten van vandaag ook de duurzame oplossing voor woningcorporaties voor morgen leveren.

Energiebesparing en comfort

Denk bijvoorbeeld aan de Ecolution Modul-AIR. De ventilatiewarmtepomp voor een gezond en energiezuinig binnenklimaat. In de meeste bestaande woningen kun je hiermee eenvoudig twee labelsprongen maken. Of aan de AquaSafe. De geiservervangingsboiler die open verbrandingstoestellen vervangt. Zo lopen je huurders nooit meer risico op problemen met koolmonoxide. Of denk aan de tot 15% extra energiebesparing met de zelfregulerende Ecolectric SMARTboiler. Welke zich aanpast aan het gebruik van de consument.

Waarom kiezen voor onze producten?

  • Toepasbaar voor zowel bestaande als nieuwe woningen
  • Breed assortiment: van boilers en warmtepompen tot energieconcepten
  • Eenvoudig stappen omhoog in het energielabel
  • Meer comfort voor de bewoners
  • Altijd op zoek naar slimme, duurzame oplossingen

Het resultaat: energiezuinige woningen waarin je huurders veilig, comfortabel en gezond kunnen leven.

Aanvraag fabrieksbezoek

Ben je werkzaam bij een woningcorporatie? En wil je onze fabriek bezoeken in Houten? Vul dan onderstaande aanvraag in. Een van onze accountmanagers zal contact opnemen om een afspraak te maken.


Infographic: feiten en cijfers voor woningcorporaties

Feiten en cijfers voor woningbouwcorporaties. Bekijk onze infographic.