Woningcorporaties

Hybride of all-electric systemen, waarbij een gezond binnenklimaat voorop staat. En waarbij betaalbaarheid niet uit het oog wordt verloren. Wij denken graag met woningcorporaties mee.

Verder kijken

We kijken in onze samenwerking met jou verder dan de huidige wensen, verder dan de huidige wet- en regelgeving en verder dan de huidige technologische mogelijkheden. Zodat onze oplossingen van vandaag ook de duurzame oplossing van morgen is.

Webinar: “Ventilatielucht als hernieuwbare bron met BENG 3”

We nemen je in drie kwartier stap voor stap mee in hoe je ventilatielucht gebruikt als hernieuwbare bron in BENG 3. Kom je aan boord?

Bij het bouwen van nieuwe woningen moet je voldoen aan de regelgeving op het gebied van energieverbruik. Dus ook aan BENG 3, dat gaat over hoeveel hernieuwbare energie er gebruikt wordt in de woning.

Tijdens het webinar “Ventilatielucht als hernieuwbare bron met BENG 3” op 25 maart beantwoorden collega’s David Hoogvliet en Richard Vermeeren alle vragen rondom BENG 3 en ventileren.

Infographic: feiten en cijfers voor woningcorporaties

Feiten en cijfers voor woningbouwcorporaties. Bekijk onze infographic.

Energiebesparend en comfortverhogend

Eén van onze duurzame oplossingen is de Modul-AIR, de ventilatiewarmtepomp voor een gezond en energiezuinig binnenklimaat. In de meeste bestaande woningen kun je hiermee eenvoudig twee labelsprongen maken. Of de AquaSafe geiservervangingsboiler die open verbrandingstoestellen vervangt. Zo lopen je huurders nooit meer risico op problemen met koolmonoxide. Of denk aan de tot 15% extra energiebesparing met de zelfregulerende Ecolectric SMARTboiler, welke zich aanpast aan het gebruik van de gebruiker.

Waarom kies je voor onze oplossingen?

  • Toepasbaar voor zowel bestaande als nieuwe woningen
  • Breed assortiment: van boilers en warmtepompen tot energieconcepten
  • Eenvoudig stappen omhoog in het energielabel
  • Meer comfort voor de bewoners
  • Altijd op zoek naar slimme, duurzame oplossingen

Het resultaat: energiezuinige woningen waarin je huurders veilig, comfortabel en gezond kunnen leven.

Aanvraag fabrieksbezoek

Ben je werkzaam bij een woningcorporatie? En wil je onze fabriek bezoeken in Houten? Vul dan onderstaande aanvraag in. Een van onze accountmanagers neemt contact op om een afspraak te maken.